5 Trucuri Pentru Prevenirea Decolorarii Hainelor
5 Trucuri Pentru Prevenirea Decolorarii Hainelor
ianuarie 10, 2017
Natural Caps, Parfum de Rufe cu Eliberare Treptată
Cum funcționează Natural Caps, Parfum de Rufe cu Eliberare Treptată?
septembrie 18, 2017
Vezi tot

Sfaturi Pentru Prosoape Moi si Parfumate

Sfaturi Pentru Prosoape Moi si Parfumate

Nimic nu se compara cu senzatia de a te infasura intr-un prosop moale, pufos si parfumat dupa un dus relaxant. Sfaturile urmatoare te vor ajuta sa ai mereu prosoape moi si placut mirositoare.

Primul sfat este sa investesti in prosoape de calitate buna, cu o densitate de peste 500 mg pe metru patrat. Prosoapele sunt mai absorbante si mai durabile. Cele subtiri devin aspre dupa cateva spalari.

Spala Corect

Sfaturi Pentru Prosoape Moi si Parfumate

Adauga un capac de balsam de rufe la urmatorul ciclu de spalare pentru a mentine prosoapele moi. Astfel vei asigura prospetime de durata si protectie impotriva mirosurilor nedorite.

Nu folosi prea mult balsam de rufe. Acesta se acumuleaza in tesatura si prosoapele vor deveni foarte rigide. Acest fenomen se intampla si cand folosesti prea mult detergent, care nu este clatit corespunzator.

Nu folosi inalbitor pentru a curata prosoapele, va distruge fibrele.

Prosoapele trebuie spalate la o temperatura mai mare de 30C, deoarece acestea poarta o incarcatura bacteriana mai mare. Incearca sa eviti supra-aglomerarea masinii de spalat. Prosoapele au nevoie de mai multa apa sa se inmoaie si sa se spele.

Spalarea prosoapelor la fiecare trei utilizari este rezonabila, daca nu esti sigura testul mirosului functioneaza mereu.

Adauga Parfum de Rufe

Sfaturi Pentru Prosoape Moi si Parfumate

In secolul 21 nu mai este de ajuns sa speli rufele doar cu detergent si balsam. Accentul pus pe calitatea materialului, si modul in care se pastreaza o haina, a devenit o preocupare constanta a omului modern.

Acesta a mai adaugat un element esential in etapa de curatare a hainelor: parfumul concentrat de rufe cu un miros mai puternic si cu o medie a clatirilor mult mai mare datorita intensitatii sale.

Parfumul concentrat Kifra este mai mult decat un balsam. Este un produs care surprinde esenta parfumului natural intr-o formula complexa de durata.

Puternic si vibrant, parfumul de rufe concentrat de la Kifra vine cu o colectie intreaga de miresme dintre cele mai diverse, de la parfumul florilor de primavara, vara, la mirosul puternic al padurilor si naturii, pana la selectii marine, mirosul intens definit de fiecare produs in parte pastrandu-se timp indelungat in tesatura hainelor.

Evita Mirosurile de Mucegai

Sfaturi Pentru Prosoape Moi si Parfumate

Asigura-te ca prosoapele sunt complet uscate inainte de a le strange, impatura si depozita, pentru a evita mirosul de mucegai.

Uscarea la aer este cea mai buna varianta daca dispui de spatiu. Daca le intinzi in casa acestea vor deveni rigide. Lumina soarelui este cea mai buna deoarece are un efect de albire care pastreaza prosoapele albe stralucitoare, iar razele UV ajuta la distrugerea bacteriilor.

Ocazional este recomandat sa speli prosoapele la 60C. Pentru a te asigura ca prosoapele arata bine si raman moi pe o perioada lunga de timp cea mai buna temperatura de spalare este intre 40C si 60C, proces ce elimina majoritatea germenilor. Dar, din cand in cand trebuie sa le speli la 60C pentru a ucide si mai multe bacterii si posibilul mucegai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *