Vino în echipa Kifra

Venituri solide și bonusuri competitive


Oferim un program solid de salarizare, creat pentru a motiva și păstra o bază de angajați cu performanțe ridicate. Lucrăm și cu un sistem cuprinzător și competitiv de bonusuri, care răspunde diversității nevoilor din piața actuală a forței de muncă. Astfel, angajații noștri pot lua cele mai bune decizii pentru ei înșiși, familiile lor și stilul lor de viață.

Bunăstare bazată pe performanţă


Kifra este o companie axată pe creștere, unde angajații sunt ajutați să învețe, să crească și să prospere. Vrem să construim o echipă de profesioniști cu o înaltă motivare și ne axăm pe dezvoltarea talentelor individuale. Oferim o experiență dinamică și încurajăm colaborarea între și în cadrul departamentelor.

Orientare spre viitor


Kifra angajează oameni extraordinari și investește în dezvoltarea lor. Oferim angajaților noștri oportunitatea de a-și construi o carieră în industrie. Cultura noastră de învățare continuă, combinată cu filozofia sănătoasă a muncii echipă, a condus la formarea unei companii care nu doar permite dezvoltarea angajaților, ci o și încurajează.

Momentan nu avem posturi disponibile


0