Parteneri

Înființată în 2010, Kifra a creat o nișă nouă pe piața din România: parfumurile pentru rufe. În scurt timp, portofoliul companiei s-a îmbogățit cu gama de parfumuri auto și gamele de parfumuri de corp pentru femei și pentru bărbați.

Parfumurile Kifra dețin certificarea internațională IFRA, care atestă calitatea premium a produselor. Parfumurile de rufe conțin ingrediente naturale, sintetice și sintetizate (ingrediente naturale prelucrate), reprezentând cel mai înalt grad de siguranță și nivel al calității.

Kifra inovează constant pentru a crea produse de un înalt nivel calitativ, adaptate la nevoile consumatorilor. Încă de la înființare, clienții noștri confirmă valoarea pe care produsele Kifra o aduc zilnic în viața lor. Datorită lor compania Kifra a devenit lider în România și se pregătește să acceseze piața internațională.

Produsele Kifra sunt prezente în sute locații din România, aducând magazinelor partenere plus valoare prin politici comerciale competitive, care vizează satisfacția consumatorului final. Te invităm să ne contactezi pentru a afla avantajele colaborării cu noi.


Alegeti judetul pentru a descoperi partenerii nostri

Magazine online

De ce să alegi Kifra?


Gama Kifra


Parfumuri de rufe


Puternic și vibrant, parfumul irezistibil de rufe permite cu doar câteva picături, atingerea unor noi niveluri de prospețime și se păstrează timp îndelungat în țesătura hainelor.

Parfumuri auto


O colecție contemporană de parfumuri auto care captează simțurile. Designul atractiv și aromele atent selectate oferă o senzație de prospețime și bună dispoziție, care te va însoți în orice călătorie.


0