Despre noi

Kifra s-a născut dintr-o pasiune pentru parfum și esențe originale.

În căutarea aromelor perfecte, am găsit inspirație în povestea faimoasei Cleopatra. Regina Egiptului Antic avea o pasiune pentru parfumuri, aromele răvășitoare purtate de ea erau deseori secretul din spatele cuceririlor sale. Din numele parfumului preferat al Cleopatrei - Kyphi, care îl fascina pe Cezar, am pastrat prima parte, Kif. Am adăugat numelui de legendă completarea Ra, care provine de la Zeul Soare. Inspirația Egiptului Antic ne reamintește constant de importanța esențelor originale și a calității aromelor. Kifra rămâne fidelă calității și promite că aceasta va rămâne întotdeauna pe primul loc.

Parfumurile Kifra dețin certificarea internațională IFRA, care atestă calitatea premium a produselor noastre. Parfumurile de rufe conțin ingrediente naturale, sintetice și sintetizate (ingrediente naturale prelucrate), reprezentând cel mai înalt grad de siguranță și nivel al calității pentru tine.

Suntem tineri, pasionați de ceea ce facem și credem cu adevărat în puterea și influența unui parfum cu arome sofisticate și irezistibile. Ne-am axat pe trei caracteristici de bază atunci când am creat parfumul Kifra:

De ce Kifra?

Cum folosim Kifra?

Parfumul concentrat de rufe Kifra se folosește la limpezirea finală a rufelor. Este un produs destinat ciclului de limpezire a hainelor.

Dozaj: 2,5 ml diluat cu 50 ml de apă (cantitatea indicată se pune în secțiunea pentru balsam a mașinii de spălat).

Media utilizărilor este de 80.

Produsul se potrivește tuturor mașinilor de spălat, poate fi utilizat împreună cu orice detergent de rufe și pe orice tip de țesături.

Recipientul parfumului de rufe trebuie depozitat în cele mai bune condiții și manevrat conform instrucțiunilor de pe ambalaj.


Gama Kifra


gama-kifra_parfumuri-rufe

Parfumuri de rufe


Puternic și vibrant, parfumul irezistibil de rufe permite cu doar câteva picături, atingerea unor noi niveluri de prospețime și se păstrează timp îndelungat în țesătura hainelor.

Parfumuri auto


O colecție contemporană de parfumuri auto care captează simțurile. Designul atractiv și aromele atent selectate oferă o senzație de prospețime și bună dispoziție, care te va însoți în orice călătorie.


0