Kifra Komo

Eu sunt KIFRA, imi pare bine de cunostinta!

Stiu cateva lucruri despre tine, mai exact: stiu ca esti un tanar pasionat de marketing aflat la inceput de drum, iar eu ard de nerabdare sa te cunosc si sa lucram impreuna!

Acum cred ca ar fi timpul sa iti spun si eu cate ceva despre mine. Eu sunt o stare de bine, sunt PARFUM CONCENTRAT… parfumul care cu doar cateva picaturi creeaza starea de bine! Invalui hainele oamenilor, casele si masinile lor in miresme care mai de care! Am o paleta larga de arome astfel incat reusesc sa multumesc pe toata lumea.

Probabil ca ar trebui sa iti explic acum care este scopul intalnirii noastre. Eu ma aflu in cautare … Caut oameni faini care sa ma ajute sa am un MARKETING sanatos si productiv.

TU ai putea sa faci parte din echipa mea si te astept cu bratele deschise! Biletul pe care trebuie sa il prezinti la intrare este PROIECTUL tau pentru mine.

Te astept sa vii cu propunerea ta, cu prezentarea viziunii tale legate de marketingul pe care mi-l doresc. Eu voi analiza toate proiectele primite, (promit sa nu-l omit pe nici unul). In urma analizei, voi alege cele mai bune 5 proiecte si le voi materializa impreuna cu creatorii lor.

De aici deja vom fi parteneri cu acte in regula!

Promit ca parteneriatul va fi unul avantajos si in cazul in care o sa ma indragesti foarte tare, se poate lasa si cu o angajare!

Apropo, te voi recompensa inca de la inceput, asa ca vei primi 100 RON pentru proiectul depus.

In proiect, te rog sa scrii lucrurile concrete, punctuale si foarte detaliate, vrem sa vedem care este strategia ta pentru noi ! Acum e momentul sa iti pui talentul in valoare!

TERMENI SI CONDITII

Cu caracter obligatoriu!

Pentru a fi remunerat trebuie sa ne trimiti o copie (poza) a cartii tale de identitate si un extras bancar de unde sa reiasa contul (IBAN - in moneda RON) in care se va face plata. Pe baza acestor documente, vom semna o conventie civila. Aceste doua elemente pot sa fie integrate in proiect ( la finalul acestuia ) sau atasate separat in cadrul aceluiasi e-mail.

DE RESPECTAT

Proiectul poate sa fie depus in oricare dintre formatele: .pptx; .docx; .pdf.
Proiectul trebuie sa fie compus din minim 8 slide-uri daca alegeti formatul .pptx; minim 2 pagini (dimensiune font: 12) daca alegeti formatul .docx/.pdf. Atentie! Aici nu sunt incluse paginile care vor cuprinde copia cartii de identitate si a extrasului bancar.
Depunerea proiectului presupune implicit acceptarea termenilor si a conditiilor.
ACEASTA OPORTUNITATE ESTE DEDICATA STRICT STUDENTILOR SI PROASPETILOR ABSOLVENTI.

CONTACT

www.kifra.ro
www.kifra.com
Kifra Romania
Kifra Romania

Pentru orice informatii suplimentare:

komo@kifra.ro
0755 025 930 / 0787 787 607

DEPUNERE PROIECTE

0