Natural Caps, Parfum de Rufe cu Eliberare Treptată
Cum funcționează Natural Caps, Parfum de Rufe cu Eliberare Treptată?
septembrie 18, 2017
Vezi tot

Invitatie la Adevar!

Kifra, Invitatie la Adevar!

Dragi clienti si parteneri,

In ultima vreme, ni s-a atras atentia de catre clientii si partenerii nostri ca exista anumite produse contrafacute prezente pe piata si FALS prezentate ca fiind sub umbrela brandului Kifra. Considerand faptul ca suntem un grup care isi apreciaza reputatia, isi pretuieste clientii, precum si calitatea produselor oferite, am dori pe aceasta cale sa clarificam anumite lucruri.

Brand-ul KIFRA APARTINE GRUPULUI DE FIRME CEZAR PAPER SI WEST KIFRA unic distribuitor al produselor Kifra la nivel mondial. Furnizorul produselor Kifra este  producatorul numarul 1 la nivel global in domeniul parfumurilor si intregul portofoliu Kifra este produs in Elvetia.

Doar Grupul Cezar Paper si West Kifra are dreptul de a pune la dispozitia clientilor declaratia de conformitate prin care se atesta ca produsele Kifra sunt in acord cu normele UE.

Produsele sunt certificate IFRA, iar aceasta certificare internationala, ne ajuta atat pe noi, cat si pe clientii nostri, sa intelegem ca produsele sunt de o calitate PREMIUM. Orice certificare implica foarte multe testari ale produselor si ale substantelor active care sunt in produs. Astfel, certificarea atesta pe langa calitate, si siguranta de a folosi produsul.

Mentionam faptul ca brand-ul Kifra este marca inregistrata a firmei S.C. Cezar Paper S.R.L. la nivel Mondial, iar orice incalcare a acestui drept se sanctioneaza conform Legii.

NICIODATA, nici un produs Kifra nu va ajunge la partener/client fara ETICHETA, sau cu alta eticheta, sau sub alta DENUMIRE! Va rugam sa consultati site-ul (https://kifra.ro/) pentru informatii privind gamele si aromele oferite de grupul Kifra.

Aceste produse (fara eticheta, cu alte denumiri, etc.) sunt CONTRAFACUTE si nu au testarile necesare de calitate. Atunci cand cineva cumpara respectivele produse, isi asuma si riscurile aferente: alergii ale pielii, a cailor respiratorii, calitate proasta, interactiuni cu materialele din haine sau deteriorarea culorilor, etc.

Daca ati intalnit astfel de produse contrafacute, SAU PERSOANE TERTE CARE SE DAU DREPT ANGAJATI KIFRA SAU COLABORATORI, FOSTI COLABORATORI va rugam sa va adresati Grupului de firme Cezar Paper si West Kifra cu sediul in Oradea , Str Eforiei, nr. 15 sau la numarul de telefon 0755025930, fie sa raportati pe pagina oficiala de Facebook (https://www.facebook.com/KifraRomania/), pe site-ul oficial (https://kifra.ro/contact/), sau pe adresele de mail: comenzi@kifra.ro, office@kifra.ro.

Cu stima,

Echipa Kifra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *